Cum sa descarci video lectii de pe YouTube cu SaveFrom.net

Fără îndoială cunoști faptul că în fiecare secundă un număr colosal de tutoriale sunt încărcate pe YouTube.

Ce se întâmplă dacă ai dori să înveți a conduce o mașină și dorești mai întîi să descărcaci un anumit tip de tutoriale din această tematică? Există miliarde de videoclipuri pe YouTube care te învață cum să conduci sau ce să faci mai întîi de a te urca la volanul unei mașini. Literalmente. Și asta este cel mai uluitoare statistică privind acest site, care a fost destinat direct încă din 2005 pentru încărcarea și vizionarea de diferite video tematice. Chiar dacă accesul la internet astăzi nu este o problem, uneori, îți dorești sau trebuie să ai aceste lecții video pe propriul computer sau telefon. Și cred că numai tu știi de ce! La urma urmei, vizionarea videoclipurilor YouTube în mod offline este doar o chestiune pur personală și fiecare are motivele sale.

Dacă trebuie să descărcați un video YouTube doar pentru dvs. și preferați să evitați instalarea unui soft, atunci există site-uri pentru descărcare video online.

Cum sa descarci video lectii de pe YouTube cu SaveFrom.net
Cum sa descarci video lectii de pe YouTube cu SaveFrom.net

Cu Savefrom.net nu trebuie să instalați nimic pe dispozitiv. Tot ce este necesar, e să urmați cîțiva pași extrem de simpli. Mai întîi accesați YouTube și găsiți lecția video pe care doriți să o descărcați. Copiați URL-ul în browserul dvs. în timp ce aveți încă pe YouTube videoclipul pe ecran.

Accesați Savefrom.net și atașați URL-ul video în caseta de descărcare corespunzătoare și faceți clic pe butonul de descărcare. Veți vedea înainte de a apăsa butonul lista de formate în care puteți descărca lecția video. Alegeți unul din opțiunile oferite și începeți descărcarea.

Vedeți, este exact ce am zis: e atît de ușor, ca nici nu ți-ai dat seama cînd ai lecția pe dispozitiv și poți să te apuci de învățat! Succes!